Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2062
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСапсай, В.Ю.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:18:05Z-
dc.date.available2023-09-12T06:18:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСапсай В.Ю. Удосконалення технології рибних паштетів на основі раціонального використання сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сапсай В.Ю. - Київ, 2022. - 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2062-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибна сировинаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрибні паштетиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних паштетів на основі раціонального використання сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sapsai_V_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_pybnykh.pdf2.33 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.