Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2063
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Татаренков, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T06:20:56Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T06:20:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Татаренков О.С. Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Татаренков О.С. - Київ, 2022. - 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2063 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гідролізати | uk_UA |
dc.subject | креветка | uk_UA |
dc.subject | снеки | uk_UA |
dc.subject | панцер | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.subject | термін зберігання | uk_UA |
dc.title | Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Голембовська, Н.В. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tatarenkov_O_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii_snekiv.pdf | 2.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.