Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТатаренков, О.С.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:20:56Z-
dc.date.available2023-09-12T06:20:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТатаренков О.С. Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Татаренков О.С. - Київ, 2022. - 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2063-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгідролізатиuk_UA
dc.subjectкреветкаuk_UA
dc.subjectснекиuk_UA
dc.subjectпанцерuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.titleРозроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветокuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tatarenkov_O_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii_snekiv.pdf2.31 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.