Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тернова, А.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T06:23:22Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T06:23:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Тернова А.Ю. Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тернова А.Ю. - Київ, 2022. - 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2064 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ковбаса | uk_UA |
dc.subject | африканський сом | uk_UA |
dc.subject | технологічна схема | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Менчинська, А.А. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ternova_A_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii_kovbasnykh.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.