Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасилюта, В.М.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:26:18Z-
dc.date.available2023-09-12T06:26:18Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВасилюта В.М. Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Василюта В.М. - Київ, 2022. - 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2065-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтoвcтoлoбuk_UA
dc.subjectфукуcuk_UA
dc.subjectлaмiнaрiяuk_UA
dc.subjectрибнi кoтлетиuk_UA
dc.subjectшвидкoзaмoрoженi нaпiвфaбрикaтиuk_UA
dc.subjectтехнoлoгiя вирoбництвauk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних січених напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vasyliuta_V_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf3.09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.