Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБарабаш, А.В.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:35:13Z-
dc.date.available2023-09-12T06:35:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБарабаш А.В. Удосконалення технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Барабаш А.В. - Київ, 2022. - 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2067-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмаринадuk_UA
dc.subjectмариновані напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectріпакова оліяuk_UA
dc.subjectм’ясо куркиuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.titleУдосконалення технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Barabash_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf3.06 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.