ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022 : [16] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Застосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначенняШитьман, О.М.
2022Удосконалення технології варених ковбас з використанням добавок насіння гарбузаРадченко, В.В.
2022Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробівПасічник, Д.О.
2022Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінаріїОришака, Т.М.
2022Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятиниНосульський, Р.В.
2022Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировиниМомот, І.В.
2022Удocкoнaлeння тexнoлoгiї м’ясних продуктів збагачених рослинними антиоксидантамиМакаренко, Ю.Д.
2022Розробка технології копчених продуктів з м'яса птиціМайстренко, Д.О.
2022Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основіХомич, А.Ю.
2022Удосконалення технології варених ковбас з використанням йодовмісних препаратівГребеневич, Т.В.
2022Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатівГолубокий, Т.С.
2022Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробівГмирянський, Р.В.
2022Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементамиФедько, Ю.М.
2022Розроблення посічених напівфабрикатів з використанням горохового та нутового борошнаЧелов’ян, А.О.
2022Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основіБруцька, С.М.
2022Удосконалення технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатівБарабаш, А.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16