Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБруцька, С.М.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:37:52Z-
dc.date.available2023-09-12T06:37:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБруцька С.М. Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бруцька С.М. - Київ, 2022. - 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2068-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectкотлетиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectамарантове борошноuk_UA
dc.titleРозробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основіuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБаль-Прилипко, Л.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brutska_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohii.pdf2.73 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.