Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелов’ян, А.О.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:40:21Z-
dc.date.available2023-09-12T06:40:21Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧелов’ян А.О. Розроблення посічених напівфабрикатів з використанням горохового та нутового борошна : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Челов’ян А.О. - Київ, 2022. - 118 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2069-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгорохове борошноuk_UA
dc.subjectнутове борошноuk_UA
dc.subjectм'ясо курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectм'ясо-рослинні посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.titleРозроблення посічених напівфабрикатів з використанням горохового та нутового борошнаuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chelovian_Мahisterska_Rozroblennia_posichenykh_napivfabrykativ.pdf3.66 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.