Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГмирянський, Р.В.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:45:28Z-
dc.date.available2023-09-12T06:45:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГмирянський Р.В. Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гмирянський Р.В. - Київ, 2022. - 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2071-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectструктураuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectштучне салоuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.titleВизначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hmyrianskyi_Мahisterska_Vyznachennia_vplyvu.pdf3.14 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.