Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2072
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолубокий, Т.С.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:47:36Z-
dc.date.available2023-09-12T06:47:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГолубокий Т.С. Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Голубокий Т.С. - Київ, 2022. - 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2072-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.titleВивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Holubokyi_Мahisterska_Vyvchennia_vplyvu_roslynnoi.pdf2.91 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.