Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2075
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Майстренко, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T07:34:47Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T07:34:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Майстренко Д.О. Розробка технології копчених продуктів з м'яса птиці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Майстренко Д.О. - Київ, 2022. - 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2075 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | птиця | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | копчені м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | технологія копчення | uk_UA |
dc.subject | соління | uk_UA |
dc.title | Розробка технології копчених продуктів з м'яса птиці | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Тищенко, Л.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maistrenko_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohi_kopchenykh.pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.