Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2075
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМайстренко, Д.О.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:34:47Z-
dc.date.available2023-09-12T07:34:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМайстренко Д.О. Розробка технології копчених продуктів з м'яса птиці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Майстренко Д.О. - Київ, 2022. - 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2075-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectкопчені м’ясні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологія копченняuk_UA
dc.subjectсолінняuk_UA
dc.titleРозробка технології копчених продуктів з м'яса птиціuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maistrenko_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohi_kopchenykh.pdf2.46 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.