Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2076
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаренко, Ю.Д.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:37:47Z-
dc.date.available2023-09-12T07:37:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМакаренко Ю.Д. Удocкoнaлeння тexнoлoгiї м’ясних продуктів збагачених рослинними антиоксидантами : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Макаренко Ю.Д. - Київ, 2022. - 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2076-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectудocкoнaлeння тexнoлoгiїuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectрослинні антиоксидантиuk_UA
dc.titleУдocкoнaлeння тexнoлoгiї м’ясних продуктів збагачених рослинними антиоксидантамиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Makarenko_Мahisterska_Udockonalennia_texnolohii_m’iasnykh.pdf3.09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.