Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМомот, І.В.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:40:30Z-
dc.date.available2023-09-12T07:40:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМомот І.В. Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Момот І.В. - Київ, 2022. - 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2077-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectсарделькиuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectборошно топінамбураuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Momot_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kovbasnykh.pdf3.49 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.