Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНосульський, Р.В.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:43:09Z-
dc.date.available2023-09-12T07:43:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНосульський Р.В. Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Носульський Р.В. - Київ, 2022. - 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2078-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм'ясо кролівuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпельменіuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectрозмаринuk_UA
dc.titleУдосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nosulskyi_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kombinovanykh.pdf3.16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.