Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2079
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОришака, Т.М.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:45:50Z-
dc.date.available2023-09-12T07:45:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОришака Т.М. Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінарії : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Оришака Т.М. - Київ, 2022. - 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2079-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectудосконалення технологіїuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectекстракт ламінаріїuk_UA
dc.titleУдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінаріїuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОчколяс, О.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oryshaka_Мahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf2.4 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.