Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПасічник, Д.О.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:48:16Z-
dc.date.available2023-09-12T07:48:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПасічник Д.О. Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Пасічник Д.О. - Київ, 2022. - 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2080-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectохолоджені рублені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pasichnyk_Мahisterska_Obhruntuvannia_tekhnolohi_okholodzhenykh.pdf4.72 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.