Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2082
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШитьман, О.М.-
dc.date.accessioned2023-09-12T07:53:12Z-
dc.date.available2023-09-12T07:53:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШитьман О.М. Застосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Шитьман О.М. - Київ, 2022. - 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2082-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectтехнологія м’ясних продуктівuk_UA
dc.titleЗастосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shytman_Мahisterska_Zastosuvannia_kharchovykh_volokon.pdf4.52 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.