Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2082
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шитьман, О.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T07:53:12Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T07:53:12Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Шитьман О.М. Застосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Шитьман О.М. - Київ, 2022. - 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2082 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | технологія м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.title | Застосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Штонда, О.А. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shytman_Мahisterska_Zastosuvannia_kharchovykh_volokon.pdf | 4.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.