Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПишна, Д.О.-
dc.date.accessioned2023-09-13T08:08:41Z-
dc.date.available2023-09-13T08:08:41Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПишна Д.О. Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар» : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнології та біоінженерія» / Пишна Д.О. - Київ, 2022. - 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109-
dc.description.abstractФакультет захисту рослин, біотехнологій та екологіїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбіотехнологічний етап виробництваuk_UA
dc.subjectодносолодовий віскіuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectвіскокурняuk_UA
dc.titleБіотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар»uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБабицький, А.І.-
thesis.degree.departamentфізіології, біохімії рослин та біоенергетикиuk_UA
thesis.degree.specialty162 «Біотехнології та біоінженерія»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pyshna_Мahisterska_Biotekhnolohichnyi_etap_vyrobnytstva.pdf2.45 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.