Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пишна, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T08:08:41Z | - |
dc.date.available | 2023-09-13T08:08:41Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Пишна Д.О. Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар» : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнології та біоінженерія» / Пишна Д.О. - Київ, 2022. - 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109 | - |
dc.description.abstract | Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | біотехнологічний етап виробництва | uk_UA |
dc.subject | односолодовий віскі | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | віскокурня | uk_UA |
dc.title | Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар» | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Бабицький, А.І. | - |
thesis.degree.departament | фізіології, біохімії рослин та біоенергетики | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 162 «Біотехнології та біоінженерія» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pyshna_Мahisterska_Biotekhnolohichnyi_etap_vyrobnytstva.pdf | 2.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.