Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2664
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакуменко, Р. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T09:15:38Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T09:15:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бакуменко Р. Розробка напівфабрикатів з м’яса птиці, збагачених макро- і мікроелементами : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бакуменко Р. - Київ, 2023. – 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2664 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | куряче м’ясо | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.subject | макроелементи | uk_UA |
dc.title | Розробка напівфабрикатів з м’яса птиці, збагачених макро- і мікроелементами | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Тищенко, Л.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bakumenko_Mahisterska_Rozrobka_napivfabrykativ.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.