Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБакуменко, Р.-
dc.date.accessioned2024-05-22T09:15:38Z-
dc.date.available2024-05-22T09:15:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБакуменко Р. Розробка напівфабрикатів з м’яса птиці, збагачених макро- і мікроелементами : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бакуменко Р. - Київ, 2023. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2664-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкуряче м’ясоuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.subjectмакроелементиuk_UA
dc.titleРозробка напівфабрикатів з м’яса птиці, збагачених макро- і мікроелементамиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bakumenko_Mahisterska_Rozrobka_napivfabrykativ.pdf2.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.