ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 : [23] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбасЯланецька, К.
2023Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатівВолков, А.
2023Дослідження ефективності використання гемового заліза у технології варено-копчених ковбасВасильчук, К.
2023Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктівТемнюк, Є.
2023Розробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішейШинкаренко, О.
2023Вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа)Овсянко, А.
2023Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібівМихайлюк, В.
2023Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктівМарченко, В.
2023Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'ясаЛотоцький, В.В.
2023Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировиниЛяшенко, Н.
2023Розробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної діїКурбасов, О.
2023Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олійКоваленко, А.
2023Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировиниКорнієнко, В.
2023Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелівКоломієць, В.
2023Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелівКогут, М.
2023Удосконалення технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волоконІванов, О.
2023Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортомГудименко, М.
2023Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівГриб, А.
2023Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складомФесина, І.
2023Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослинЧорний, О.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23