Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілик, О.-
dc.date.accessioned2024-05-22T09:20:27Z-
dc.date.available2024-05-22T09:20:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБілик О. Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Білик О. - Київ, 2023. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2665-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмаринуванняuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкрильця курячіuk_UA
dc.subjectмасажуванняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleУдосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОмельян, А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bilyk_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_marynadiv.pdf2.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.