Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатирьов, В.-
dc.date.accessioned2024-05-22T09:24:32Z-
dc.date.available2024-05-22T09:24:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБогатирьов В. Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Богатирьов В. - Київ, 2023. – 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2666-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфункціональне спрямуванняuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectчебрецьuk_UA
dc.subjectбактеріальні культуриuk_UA
dc.subjectвиробничий циклuk_UA
dc.subjectнітритиuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectялівецьuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.titleВплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиціuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bohatyrov_Mahisterska_Vplyv_fitopreparativ.pdf2.97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.