Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2666
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатирьов, В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T09:24:32Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T09:24:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Богатирьов В. Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Богатирьов В. - Київ, 2023. – 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2666 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | функціональне спрямування | uk_UA |
dc.subject | сирокопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | чебрець | uk_UA |
dc.subject | бактеріальні культури | uk_UA |
dc.subject | виробничий цикл | uk_UA |
dc.subject | нітрити | uk_UA |
dc.subject | нітрати | uk_UA |
dc.subject | ялівець | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.title | Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Штонда, О.А. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bohatyrov_Mahisterska_Vplyv_fitopreparativ.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.