Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорний, О.М.-
dc.date.accessioned2024-05-22T09:27:56Z-
dc.date.available2024-05-22T09:27:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧорний О.М. Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Чорний О.М. - Київ, 2023. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2667-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectекстракти лікарських рослинuk_UA
dc.titleРозробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослинuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chornyi _Mahisterska_Rozrobka_syrokopchenykh_kovbas.pdf2.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.