Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2668
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесина, І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T09:43:15Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T09:43:15Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Фесина І. Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складом : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Фесина І. - Київ, 2023. – 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2668 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | курятина | uk_UA |
dc.subject | збагачений мінеральний склад ламінарія | uk_UA |
dc.subject | фукус | uk_UA |
dc.subject | січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | модельні фаршеві системи | uk_UA |
dc.subject | готовий виріб | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складом | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Тищенко, Л.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fesyna_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf | 3.54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.