Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФесина, І.-
dc.date.accessioned2024-05-22T09:43:15Z-
dc.date.available2024-05-22T09:43:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФесина І. Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складом : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Фесина І. - Київ, 2023. – 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2668-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectкурятинаuk_UA
dc.subjectзбагачений мінеральний склад ламінаріяuk_UA
dc.subjectфукусuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectмодельні фаршеві системиuk_UA
dc.subjectготовий вирібuk_UA
dc.titleУдосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складомuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fesyna_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf3.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.