Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГудименко, М.-
dc.date.accessioned2024-05-22T10:27:07Z-
dc.date.available2024-05-22T10:27:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГудименко М. Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гудименко М. - Київ, 2023. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2670-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectsous-vide технологіяuk_UA
dc.subjectкурячий рулетuk_UA
dc.subjectспортивне харчуванняuk_UA
dc.subjectволоські горіхиuk_UA
dc.subjectчорносливuk_UA
dc.subjectнасіння льонуuk_UA
dc.subjectрисове борошноuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.titleРозробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортомuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hudymenko_Mahisterska_Rozrobka_miasnykh_produktiv.pdf3.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.