Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2670
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гудименко, М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T10:27:07Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T10:27:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гудименко М. Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гудименко М. - Київ, 2023. – 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2670 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | sous-vide технологія | uk_UA |
dc.subject | курячий рулет | uk_UA |
dc.subject | спортивне харчування | uk_UA |
dc.subject | волоські горіхи | uk_UA |
dc.subject | чорнослив | uk_UA |
dc.subject | насіння льону | uk_UA |
dc.subject | рисове борошно | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.title | Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Крижова, Ю.П. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hudymenko_Mahisterska_Rozrobka_miasnykh_produktiv.pdf | 3.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.