Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2671
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванов, О.-
dc.date.accessioned2024-05-22T10:30:28Z-
dc.date.available2024-05-22T10:30:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІванов О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Іванов О. - Київ, 2023. – 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2671-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectготовий вирібuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectтeхнологiя виготовлeнняuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectбілково-вуглеводно-мінеральна добавкаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волоконuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПилипчук, О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivanov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_varenykh.pdf2.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.