Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоломієць, В.-
dc.date.accessioned2024-05-22T10:57:27Z-
dc.date.available2024-05-22T10:57:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоломієць В. Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Коломієць В. - Київ, 2023. – 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2673-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectтeхнологiяuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБаль-Прилипко, Л.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kolomiiets_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf3.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.