Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнієнко, В.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:00:23Z-
dc.date.available2024-05-22T11:00:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКорнієнко В. Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Корнієнко В. - Київ, 2023. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2674-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтeхнологiя м’ясauk_UA
dc.subjectхaрчувaнняuk_UA
dc.subjectзельціuk_UA
dc.subjectсалтисониuk_UA
dc.subjectтехнологiя виготовлeнняuk_UA
dc.titleУдосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korniienko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_saltysoniv.pdf2.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.