Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, А.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:03:21Z-
dc.date.available2024-05-22T11:03:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоваленко А. Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Коваленко А. - Київ, 2023. – 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2675-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпромислова конопляuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectконопляні висівкиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectконопляна оліяuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleВдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олійuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІсраелян, В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalenko_Mahisterska_Vdoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf3.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.