Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурбасов, О.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:05:56Z-
dc.date.available2024-05-22T11:05:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКурбасов О. Розробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної дії : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Курбасов О. - Київ, 2023. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2676-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтeхнологiяuk_UA
dc.subjectкріопротекторна діяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleРозробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної діїuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБаль-Прилипко, Л.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kurbasov_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_mꞌiasnykh_zamorozhenykh.pdf3.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.