Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2677
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшенко, Н.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:08:59Z-
dc.date.available2024-05-22T11:08:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛяшенко Н. Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ляшенко Н. - Київ, 2023. – 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2677-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectрулетиuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectрослинно-овочева сировинаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Liashenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_ruletiv.pdf2.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.