Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2677
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляшенко, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T11:08:59Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T11:08:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ляшенко Н. Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ляшенко Н. - Київ, 2023. – 92 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2677 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | рулети | uk_UA |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | рослинно-овочева сировина | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Тищенко, Л.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Liashenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_ruletiv.pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.