Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛотоцький, В.В.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:11:30Z-
dc.date.available2024-05-22T11:11:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛотоцький В.В. Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'яса : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Лотоцький В.В. - Київ, 2023. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2678-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectм'ясні виробиuk_UA
dc.subjectнетрадиційні види м'ясаuk_UA
dc.titleРозробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'ясаuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОчколяс, О.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lototskyi_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_miasnykh_vyrobiv.pdf2.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.