Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2679
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарченко, В.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:14:36Z-
dc.date.available2024-05-22T11:14:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМарченко В. Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Марченко В. - Київ, 2023. – 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2679-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectфурментовані ковбасиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.titleВикористання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІсраелян, В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marchenko_Mahisterska_Vykorystannia_fermentnykh_preparativ.pdf2.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.