Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлюк, В.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:17:42Z-
dc.date.available2024-05-22T11:17:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМихайлюк В. Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Михайлюк В. - Київ, 2023. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2680-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectзбалансовані харчові продуктиuk_UA
dc.subjectм’ясні хлібиuk_UA
dc.subjectпорошок глодуuk_UA
dc.subjectфункціональний інгредієнтuk_UA
dc.subjectфункціональний харчовий продуктuk_UA
dc.titleВикористання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІсраелян, В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mykhailiuk_Mahisterska_Vykorystannia_roslynnoi_syrovyny.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.