Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОвсянко, А.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:21:52Z-
dc.date.available2024-05-22T11:21:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОвсянко А. Вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа) : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Овсянко А. - Київ, 2023. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2681-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм’ясні посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectкіноаuk_UA
dc.titleВдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа)uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovsianko_Mahisterska_Vdoskonalennia_tekhnolohii_miasnykh.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.