Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2682
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкаренко, О.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:25:54Z-
dc.date.available2024-05-22T11:25:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШинкаренко О. Розробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішей : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Шинкаренко О. - Київ, 2023. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2682-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнутuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectпророщене зерноuk_UA
dc.subjectекструзіяuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectварено- копчена ковбасаuk_UA
dc.titleРозробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішейuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shynkarenko_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_vareno-kopchenykh.pdf2.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.