Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Темнюк, Є. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T11:32:14Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T11:32:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Темнюк Є. Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Темнюк Є. - Київ, 2023. – 103 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясний фарш | uk_UA |
dc.subject | корінь пастернаку | uk_UA |
dc.subject | здорове хaрчувaння | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.subject | тeхнологiя виготовлeння | uk_UA |
dc.title | Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Пилипчук, О. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Temniuk_Mahisterska_Vykorystannia_netradytsiinoi_roslynnoi.pdf | 3.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.