Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТемнюк, Є.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:32:14Z-
dc.date.available2024-05-22T11:32:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТемнюк Є. Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Темнюк Є. - Київ, 2023. – 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясний фаршuk_UA
dc.subjectкорінь пастернакуuk_UA
dc.subjectздорове хaрчувaнняuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectтeхнологiя виготовлeнняuk_UA
dc.titleВикористання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПилипчук, О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Temniuk_Mahisterska_Vykorystannia_netradytsiinoi_roslynnoi.pdf3.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.