Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2684
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильчук, К.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:35:18Z-
dc.date.available2024-05-22T11:35:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВасильчук К. Дослідження ефективності використання гемового заліза у технології варено-копчених ковбас : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Васильчук К. - Київ, 2023. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2684-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectварено-копчені виробиuk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectгемове залізоuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectм'ясо перепелаuk_UA
dc.titleДослідження ефективності використання гемового заліза у технології варено-копчених ковбасuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОмельян, А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vasylchuk_Mahisterska_Doslidzhennia_efektyvnosti_vykorystannia.pdf2.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.