Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2685
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолков, А.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:38:20Z-
dc.date.available2024-05-22T11:38:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВолков А. Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Волков А. - Київ, 2023. – 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2685-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпосічені напівфабрикатиuk_UA
dc.titleВикористання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОмельян, А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Volkov_Mahisterska_Vykorystannia_riznykh_vydiv.pdf2.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.