Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯланецька, К.-
dc.date.accessioned2024-05-22T11:40:47Z-
dc.date.available2024-05-22T11:40:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯланецька К. Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбас : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Яланецька К. - Київ, 2023. – 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2686-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectборошно з насіння гарбузаuk_UA
dc.subjectварена ковбасаuk_UA
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UA
dc.titleЗастосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбасuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yalanetska_Mahisterska_Zastosuvannia_boroshna.pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.