Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2689
Назва: Удосконалення технології рибних паштетів
Автори: Думинський, О.В.
Науковий керівник: Голембовська, Н.В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: риба;паштети;форель;технологія;рецептура
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Думинський О.В. Удосконалення технології рибних паштетів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Думинський О.В. - Київ, 2023. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2689
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dumynskyi_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh_pashtetiv.pdf2.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.