Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2705
Назва: | Удосконалення технології рибних фрикадельок |
Автори: | Рибка, О.О. |
Науковий керівник: | Іванюта, А.О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | рибні фрикадельки;сардинелла;соуси;технологія;показники якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Рибка О.О. Удосконалення технології рибних фрикадельок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Рибка О.О. - Київ, 2023. – 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2705 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rybka_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.