Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2705
Назва: Удосконалення технології рибних фрикадельок
Автори: Рибка, О.О.
Науковий керівник: Іванюта, А.О.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: рибні фрикадельки;сардинелла;соуси;технологія;показники якості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Рибка О.О. Удосконалення технології рибних фрикадельок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Рибка О.О. - Київ, 2023. – 62 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2705
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rybka_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.