Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2706
Назва: | Удосконалення технології рибних желеподібних продуктів |
Автори: | Солонський, О.С. |
Науковий керівник: | Менчинська, А.А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | зельць;товстолобик;технологічний процес;виробництво;харчові продукти;рецептури |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Солонський О.С. Удосконалення технології рибних желеподібних продуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Солонський О.С. - Київ, 2023. – 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2706 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Solonskyi_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf | 2.86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.