Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2706
Назва: Удосконалення технології рибних желеподібних продуктів
Автори: Солонський, О.С.
Науковий керівник: Менчинська, А.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: зельць;товстолобик;технологічний процес;виробництво;харчові продукти;рецептури
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Солонський О.С. Удосконалення технології рибних желеподібних продуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Солонський О.С. - Київ, 2023. – 90 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2706
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Solonskyi_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.