Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2713
Назва: Розроблення принципів управління персоналом в умовах підприємства
Автори: Баранов, С.А.
Науковий керівник: Адамчук, Л.О.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: принципи управління;стратегія;стратегічне управління;керування персоналом;мотивація;навчання та підвищення кваліфікації
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Баранов С.А. Розроблення принципів управління персоналом в умовах підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Баранов С.А. - Київ, 2023. – 99 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2713
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Baranov_S_Mahisterska_Rozroblennia_pryntsypiv_upravlinnia.pdf2.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.