Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2713
Назва: | Розроблення принципів управління персоналом в умовах підприємства |
Автори: | Баранов, С.А. |
Науковий керівник: | Адамчук, Л.О. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | принципи управління;стратегія;стратегічне управління;керування персоналом;мотивація;навчання та підвищення кваліфікації |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Баранов С.А. Розроблення принципів управління персоналом в умовах підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Баранов С.А. - Київ, 2023. – 99 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2713 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Baranov_S_Mahisterska_Rozroblennia_pryntsypiv_upravlinnia.pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.