Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2719
Назва: | Валідація НАССР-плану для виробництва морозива в умовах ТОВ «Три ведмеді» |
Автори: | Глушик, І.М. |
Науковий керівник: | Толок, Г.А. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | система НАССP;безпечність продукції;небезпечні чинники;точки контролю;критичні точки контролю;критичні межі |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Глушик І.М. Валідація НАССР-плану для виробництва морозива в умовах ТОВ «Три ведмеді» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Глушик І.М. - Київ, 2023. – 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2719 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hlushyk_Mahisterska_Validatsiia_NASSR-planu.pdf | 2.24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.