Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2720
Назва: Розроблення елементів СУБХП в умовах ТОВ «Раківчицькі ковбаси», Івано-Франківська обл.
Автори: Халілов, Р.М.
Науковий керівник: Толок, Г.А.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: система НАССP;безпечність продукції;небезпечні чинники;точки контролю
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Халілов Р.М. Розроблення елементів СУБХП в умовах ТОВ «Раківчицькі ковбаси», Івано-Франківська обл. : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Халілов Р.М. - Київ, 2023. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2720
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khalilov_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_SUBKhP.pdf2.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.