Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2724
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляшенко, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-06T08:22:04Z | - |
dc.date.available | 2024-06-06T08:22:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ляшенко А.В. Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ляшенко А.В. - Київ, 2023. – 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2724 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | система безпечності харчової продукції | uk_UA |
dc.subject | СУБХП | uk_UA |
dc.subject | харчове підприємство | uk_UA |
dc.title | Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Розбицька, Т.В. | - |
thesis.degree.departament | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Liashenko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_NASSR.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.