Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшенко, А.В.-
dc.date.accessioned2024-06-06T08:22:04Z-
dc.date.available2024-06-06T08:22:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛяшенко А.В. Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ляшенко А.В. - Київ, 2023. – 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2724-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectсистема безпечності харчової продукціїuk_UA
dc.subjectСУБХПuk_UA
dc.subjectхарчове підприємствоuk_UA
dc.titleРозроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємстваuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorРозбицька, Т.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Liashenko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_NASSR.pdf2.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.