Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2740
Назва: | Розроблення елементів СМЯ в умовах рибопереробного підприємства |
Автори: | Ворошилов, Д.В. |
Науковий керівник: | Розбицька, Т.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | якість;система менеджменту якості;SWOT аналіз;продукція;документообіг;процедура «Документована інформація. Управління» |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Ворошилов Д.В. Розроблення елементів СМЯ в умовах рибопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ворошилов Д.В. - Київ, 2023. – 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2740 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Voroshylov_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_SMIa.pdf | 3.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.