Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2740
Назва: Розроблення елементів СМЯ в умовах рибопереробного підприємства
Автори: Ворошилов, Д.В.
Науковий керівник: Розбицька, Т.В.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: якість;система менеджменту якості;SWOT аналіз;продукція;документообіг;процедура «Документована інформація. Управління»
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ворошилов Д.В. Розроблення елементів СМЯ в умовах рибопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ворошилов Д.В. - Київ, 2023. – 103 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2740
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Voroshylov_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_SMIa.pdf3.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.