Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2885
Назва: Розвиток «soft skills» в майбутніх фахівців харчової промисловості
Автори: Пєстов, О.В.
Науковий керівник: Смолінчук, Л.
Кафедра: психології
Спеціальність: 053 «Психологія»
Ключові слова: розвиток;soft skills;майбутні фахівці;харчова промисловість
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Пєстов О.В. Розвиток «soft skills» в майбутніх фахівців харчової промисловості : дипломна робота ... магістра : 053 «Психологія» / Пєстов О.В. - Київ, 2023. – 74 с.
Короткий огляд (реферат): Гуманітарно-педагoгiчний факультет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2885
Розташовується у зібраннях:ОПП "Психологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pestov_Mahisterska_Rozvytok_«soft_skills».pdf2.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.