Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колійчук, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-10T07:41:34Z | - |
dc.date.available | 2024-09-10T07:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Колійчук О.С. Оптимізація технології виробництва харчових яєць : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Колійчук О.С. - Київ, 2023. – 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кури-несучки | uk_UA |
dc.subject | несучість | uk_UA |
dc.subject | Lohmann brown-klassic | uk_UA |
dc.subject | маса яєць | uk_UA |
dc.subject | збереженість | uk_UA |
dc.subject | інтенсивність несучості | uk_UA |
dc.title | Оптимізація технології виробництва харчових яєць | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Базиволяк, С.М. | - |
thesis.degree.departament | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Koliіchuk_Mahisterska_Optymizatsiia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.