Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолійчук, О.С.-
dc.date.accessioned2024-09-10T07:41:34Z-
dc.date.available2024-09-10T07:41:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКолійчук О.С. Оптимізація технології виробництва харчових яєць : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Колійчук О.С. - Київ, 2023. – 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкури-несучкиuk_UA
dc.subjectнесучістьuk_UA
dc.subjectLohmann brown-klassicuk_UA
dc.subjectмаса яєцьuk_UA
dc.subjectзбереженістьuk_UA
dc.subjectінтенсивність несучостіuk_UA
dc.titleОптимізація технології виробництва харчових яєцьuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБазиволяк, С.М.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koliіchuk_Mahisterska_Optymizatsiia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.